trešdiena, 2012. gada 26. decembris

Hrometīgi jaunumi

Jau vasarā rakstīju par SIA "Hromets poligrāfija" un viņu drukātajām gotiņu etiķetēm. Toreiz saņēmu no viņiem vēstulīti ar jauniem, smukiem papīriņiem. Palikām pie tā, ka pēc kāda laika, kad būs iekrājušās jaunas etiķetes, priecāšos tās redzēt savā kolekcijā. Un tā tas arī notika!

Interesanti, ka par atsevišķiem SIA "Hromets poligrāfija" jaunumiem uzzināju no citiem avotiem - 12.decembrī saņēmu e-pastu no Cesvaines novada domes priekšsēdētāja Vilņa Špata, kas arī ir devis savu artavu manas kolekcijas papildināšanā:

"Man ir astoņpadsmit dažādi nupat Hrometā nodrukāti gotiņu papīrīši ar visām gotiņām no izrādes Ērkšķrozīte Cesvaines pilī. Izrāde notika šo sestdien, konfektes dāvināja tikai dažiem - man kā iestādes pārstāvim, tā ka konfektes īsti nav pat manas. Kopīgais daudzums bija seši kilogrami, tā ka - smaržai! Pieņemu, ka Jums ir pieejas šai tipogrāfijai, ja nu nē..."

13.decembrī nosūtīju e-pastu Konstantīnam Goļevam, ar kuru man bija darīšana iepriekšējā reizē un apjautājos par jaunumiem gotiņu jomā un par iespējām tās dabūt. Konstantīna atbilde bija pārsteidzoša un nedaudz amizanta, proti: "Jau vakar izsūtīju J". Nu daiļi!

17.decembrī vēstule bija klāt, tajā - 20 gotiņu etiķetes, man no tām nebija nevienas!


Ērkšķrozīte Cesvaines pilī:




Un atbilstošas etiķetes:

 

Krietns papildinājums manām īpašajām gotiņām.
Paldies "Hromets poligrāfijai" un Konstantīnam Goļevam, kā arī Vilnim Špatam par info!

Laimīgu Jauno gadu jums visiem!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru