sestdiena, 2013. gada 23. marts

Skolēnu mācību uzņēmums CandyHappines

Šķiet, tā bija Ilze Putra, kas gada sākumā man pastāstīja par dažām uzņēmīgām Skrundas skolniecēm, kas esot nodibinājušas skolēnu mācību uzņēmumu „CandyHappines", un tagad ražo dažādus saldumus, tajā skaitā gotiņas "Skrundas gardums". Par šo jaunumu Ilze bija uzzinājusi no sižeta televīzijā.

Portālā draugiem.lv atradu „CandyHappines" mājas lapu, sazinājos ar meitenēm, un sarunāju, ka konfektes, kā arī svaigas piecu veidu etiķetes tiks atgādātas no Skrundas līdz pat manas darbavietas durvīm Rīgā - tāpēc, ka sanāca pa ceļam! Un tā 16.janvārī gardās konfektes bija klāt.

Lūk, ieskats "Skrundas garduma" tapšanas procesā:

 


Foto: http://www.draugiem.lv/candyhappines/
(Tagad: http://www.draugiem.lv/skrundasgardums/)
TVSkrunda sižets par „CandyHappines" atrodams te:
http://www.youtube.com/watch?v=XdzjqtTzmK8

Visu piecu veidu konfekšu etiķetes tagad ir manā kolekcijā! Paldies! Bet tas vēl nav viss. 8.februārī T/c "Spice" notika Rīgas reģionālajais gadatirgus, kur savs stends bija arī uzņēmumam „CandyHappines". Valdis tika nokomandēts uz šo tirgu, jo pati no darba nevarēju tikt, tur viņš nopirka man Valentīndienai veltītu kastīti  ar konfektēm "Skrundas gardums", kā arī ābolu našķi un divus mazus trauciņus ar piena konfektes masu.


 
 Foto: http://www.draugiem.lv/candyhappines/
(Tagad: http://www.draugiem.lv/skrundasgardums/)


Paldies meitenēm par uzņēmību un atsaucību, un gardajām konfektēm!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru