sestdiena, 2013. gada 13. aprīlis

Lai dzīvo brāķi!


Šogad Lieldienas sagaidījām un pavadījām Viļānos pie manas mammas. 31.martā, svētdienas pēcpusdienā, devāmies atceļā uz Rīgu. Braucot caur Pļaviņām, palūdzu Valdim piestāt pie "Saules veikala" - vajadzēja pārbaudīt, vai nav uzradušās jaunas "Saules gotiņas". "Saules gotiņu" nebija vispār - ne veco, ne arī jaunu, toties beidzot savām acīm ieraudzīju pārdošanā konditorejas fabrikas "Mōra" "Gotiņas" metāliskās etiķetēs - līdz šim biju redzējusi tikai atsevišķus papīriņus! Bet arī tas vēl nebija viss - ar zināmu pārsteigumu un sajūsmu ievēroju, ka daļa konfekšu ir ietītas brāķīšos - etiķetēs, kam trūka vienas, otras, vai vairāku krāsu - piemēram, bija sudraboti-baltas etiķetes, ļoti elegantas, man šķiet. Kopā atradu 4 dažādus brāķu veidus.

Lūk, te nu tie ir - pirmā ir etiķete, kādai tai jābūt, pārējie trīs ir brāķi. Ceturtais brāķītis ir līdīzgs pirmajam, tāpēc to te neieliku, bet varat to apskatīt te: http://latvijasgotina.blogspot.com/2013/04/sia-antaris-konditorejas-fabrika-mora.html

 

 

1 komentārs:

  1. Neesmu "Gotiņu" cienītāja, tāpēc reti uz tām paskatos, bet aizvakar "Maximā" iekrita acīs šādas, vairāk jau uzraksts, kurš it kā nesaderējās ar ierasto tēlu. Pēc atklāsmes, ka uzraksts atbilstošs, atcerējos Tevi:)

    AtbildētDzēst