svētdiena, 2012. gada 28. oktobris

Kolekcija no Juglas un Silvija Keiva

Ieliku sludinājumu ss.lv: "Nopirkšu jūsu vecās konfekšu papīriņu kolekcijas...". No vairāk nekā simts skatījumiem atsaucās viens cilvēks - kāda sieviete Juglā. Pirmdienas vakarā (22.10.2012) aizbraucu, satiku, apskatīju preci un nopirku. Lai gan "Gotiņas" kolekcijā bija tikai 15 (10 no tām man jaunas) - paņēmu visu kolekciju, jo padomāju par konfekšu etiķešu kolekcionāri Silviju Keivu, kuru varētu interesēt pārējās 400 kolekcijas vienības. Tā arī bija, Silvija labprāt nopirka no manis šo Juglas kolekciju. Apmēram 150 papīriņi viņas kolekcijā bija jaunums.


***

Šobrīd Silvijas kolekcijā ir ap deviņi tūkstoši konfekšu etiķešu, vairāki simti no tiem - "Gotiņas", ap divi simti tādas, kādu manā kolekcijā nav. Šī gada jūlijā biju uz laiku aizņēmusies viņas gotiņu mapi, lai safotografētu visas gotiņas, kas ir Silvijas kolekcijā, un it īpaši rūpīgi tās, kas man trūkst.

Iztrūkstošās gotiņas ir apskatāmas te: http://iztrukstosasgotinas.blogspot.com . 

Foto: Silvijas Keivas "Gotiņu" mape:

2 komentāri:

  1. Pa laikam palasu ierakstus un priecājos, ka ir LV arī mūsdienās tādi aizrautīgi kolekcionāri, kuri gatavi braukt cauri visai Latvijai un maksāt naudu par šādām lietām... Jauki, ka visi nav krīzes nomākti un bankrotējuši:) Lai veicas!

    AtbildētDzēst